23 Nisan 2011 Cumartesi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINA ÖZEL PROGRAM

Bildiğiniz gibi bugün 23 Nisan ve bugün gittiğim mağazada 23 nisana özel bir program vardı. Programda şarkı söyleyen benim yaşlarımda bir genç vardı ve çocuklara çocukça şarkılar söyleyerek onların bayram heyecanını yaşamasına yardımcı oluyordu. Bizim için bayram sadece eziyet demekti zamanında :D stada gidip saatlerce ayakta durmak pek de hoşa giden bir durum olmasa gerek. Ama bugün o çocukların müzikle biraraya gelesi çok hoşuma gitti. daha 5 ,6 yaşlarında olmayan çocukların popüler şarkıları söylemesi ise biraz gülünç geldi bana. önceden biz mini mini kuşları söylemeye çalışırken şimdiki nesil aramadığım yer kalmadı diye şarkılar söylüyor:D Ne olursa olsun o çocukları şarkılar söylerken görmek beni neşelendirdi ve birazda mecburiyetten bir saat boyunca izlemeye devam ettim:D neyse daha sonra görüşmek üzere.

FANTA STAGE MÜZİK YARIŞMASI

Fantanın düzenlediği fanta stage müzik yarışmasında birbirinden güzel şarkılar yarışıyor ve sizlerin oylarını bekliyor. Gruplar öncelikle şarkılarını kaydedip platforma yollayacak ve ardından seçilen 30 şarkının canlı performansları dinlenip birçok yerde konserler vermeleri sağlanacak. Ve en sonunda  seçilen grup Manga ile düet yapma şansını elde edecek.

HANGAR 18 CANLI PERFORMANS VE KAYIT STÜDYOSU

Hanga müzik stüdyosu Taksimde bulunan ve şu ana kadar gittiğim stüdyolar arasından soundu en temiz ve kaliteli olan bir stüdyo. Ekipmanları gayet kaliteli ve gerek gitar gerekse bass ve bateri gerçektende oldukça başarılı. 
İstanbulda bir stüdyo önermemi isterseniz bu gerçektende Hangar 18'den başka birşey olmayacaktır.Provanın saati 30 lira olmakla beraber oradan alacağınız gitarlar 5 tl ile ücretlendirilmektedir. Ayriyetten gitara para vermeye gerek yok diyorsanız yanılıyorsunuz çünkü iki adet mükemmel gitar var.
Bu gitarlardan biri Esp Ltd H-1001 Deluxe (Emg 81 - 85 set manyetikli) ve diğeri Esp Ltd DV8 Dave Mustaine Signature. İlk gitar solist kasa bir gitar klavyesi rahat  fakat benim gitarıma göre (cort x11) biraz kalın olmasına rağmen çalış için engel değil (keşke bende de olsa bi tane:D)  diğer gitar ise çok çekici bir v kasa. eğer giderseniz çok eğleneceğinize eminim.